Priscila Corraini udnævnt til deltagelse i the 2012 Young Researchers’ Forum

Priscila Corraini, ph.d.-studerende fra Sektion for Parodontologi, er, blandt alle ph.d.-studerende på Aarhus Universitet, blevet udnævnt til at deltage i the 2012 Young Researchers’ Forum for at repræsentere Universitetet som medlem af the Coimbra Group of European Universities.

29.10.2012 | Tina Kærgaard Nielsen

Young Researchers’ Forum har til målsætning at fremme netværket mellem forskere fra adskillige lande med hensyn til studenter kooperation og mobilitet.

Priscila er 32 år og fra Brasilien. Hun forsker i diagnostik af parodontose, som er et stort problem blandt fattige i hele verdenen. Hun præsenterede det første resultat af hendes forskning med titlen ”Reliability of clinical measurements used in Periodontal Research” som en oral præsentation ved XXII Jornadas AUGM, der blev holdt i Curitiba, Brasilien den 3. – 5. oktober 2012.

Health, Navne