17.11.2014 | Institut for Odontologi

Odontologiske forskere i nyt samarbejde om forskning i ansigtssmerter

Institut for Odontologi har underskrevet en samarbejdsaftale med søsterinstitutter på Karolinska Instituttet og Malmö Högskola om oprettelsen af ”Scandinavian Center for Orofacial Neuroscience” (SCON) - et murstensløst center for forskning i oral funktion og ansigtssmerter.

17.10.2014 | Institut for Odontologi

Forsvar af masterafhandling - Miha Bobic

Fredag den 24. oktober kl. 14.00 forsvarer Miha Bibic sin Masterafhandling med titlen "Treatment of maxillary retrognathism with maxillary protraction:face mask compared with traction on bone anchors". Forsvaret finder sted på: TandlægeskolenAuditorium 2, 1. sal, bygning 1613Vennelyst Boulevard 98000 Aarhus C

Bagger Sørensen Fonden uddelte priser fredag d. 26. september. På billedet ses fra venstre Hjøris Oak Altadottir, Rubens Spin-Neto, Claus Bagger-Sørensen og Peter Svensson.

29.09.2014 | Institut for Odontologi

AU-tandlæge modtager Bagger Sørensen Fondens Talentpris

33-årige Rubens Spin-Neto, tandlæge og ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet, blev fredag d. 26. september belønnet for sin forskning, da han modtog Bagger Sørensen Fondens Talentpris 2014.

29.09.2014 | Institut for Odontologi

Fornem forskerpris til tandlæge

Bagger-Sørensen Fondens Forskerpris 2014 er netop blevet uddelt til professor, dr.odont. Peter Svensson fra Aarhus Universitet. Prisen får han for sin videnskabelige indsats inden for odontologi.

11.09.2014 | Institut for Odontologi

Forsvar af Masterafhandling - Pedro Carreiro

Mandag den 15. september kl. 15.00 forsvarer Pedro Carreiro sin Master-afhandling med titlen "SARME - 3D Evaluation of the Skeletal and Dento-Alveolar Changes using Bone and Tooth-borne Anchorage".

02.09.2014 | Institut for Odontologi

Tandlæge fra AU modtager international pris

Ph.d.-studerende ved Aarhus Universitet, Rubens Spin-Neto modtager pris for sin forskning i billeder optaget med en CBCT-scanner. Forskning, der på sigt skal sikre, at patienter bliver udsat for minimal røntgenstråling, når de bliver scannet hos tandlægen.

15.08.2014 | Institut for Odontologi

Ph.d. -studerende fra AU modtager priser i Sydafrika

To ph.d.-studerende fra Institut for Odontologi på Aarhus Universitet har vundet 1. og 2. præmie ved international prisuddeling i Cape Town i Sydafrika.

13.08.2014 | Institut for Odontologi

Thomas Klit Pedersen modtager zendium-prisen 2014

Zendium komiteen har nomineret professor og specialtandlæge Thomas Klit Pedersen som modtager af deres forskerpris i 2014.

09.07.2014 | Institut for Odontologi

PhD Forsvar - Reliability in Periodontology

Onsdag d. 30. juli kl. 14:00 forsvarer Priscila Corraini sin PhD afhandling med titlen: "Reliability in Periodontology, Distribution and implications for classifying and monitoring periodontitis subjects"

08.07.2014 | Institut for Odontologi

Møde i EPSOS - European Postgraduate Students Orthodontic Society.

I juni tog de videreuddannelsesstuderende i ortodonti fra Aarhus til Warszawa i Polen, hvor det årlige møde for europæiske videreuddannelsesstuderende i ortodonti fandt sted.

Viser resultater 1 til 10 ud af 46

1 2 3 4 5 Næste