Nyhedsarkiv

De 35 år gamle stole fra Tandlægeskolen på Aarhus Universitet har fået nyt liv i Grækenland, hvor de nu står på Tandlægeskolen i Thessaloniki.

27.11.2012 | Health

Aarhusianske tandlægestole gavner i Grækenland

En hjælpende hånd til hjemlandet. Det var tanken bag, da lektor, ph.d. og dr.odont. på Aarhus Universitet, Andreas Stavropoulos tog initiativ til at sende Tandlægeskolens gamle stole til Grækenland.

Lektor, dr.odont. Andreas Stavropoulos fra Aarhus Universitet har fået Zendium-prisen 2012 for sit forsknings- og formidlingsarbejde inden for behandling af parodontose.

21.11.2012 | Health, Navne , Priser

Zendium-prisen 2012 går til AU-forsker

Lektor, dr.odont. Andreas Stavropoulos fra Aarhus Universitet har fået Zendium-prisen 2012 for sit forsknings- og formidlingsarbejde inden for behandling af parodontose.

Institut for Odontologi og Hokkaido University fik mandag en formel samarbejdsaftale. Institutleder Ellen Frandsen, dekan Kuniaki Suzuki og dekan Allan Flyvbjerg satte alle deres underskrift på dokumentet. Foto: Lars Kruse/AU Kommunikation.

13.11.2012 | Health, Videnudveksling

Japansk forbindelse gavner forskning i tænder

Aarhus Universitet forseglede mandag d. 12.11.12 en samarbejdsaftale med Graduate School of Dental Medicine fra det japanske Hokkaido University. Aftalen er et led i Institut for Odontologis mål om øget internationalisering.

29.10.2012 | Health, Navne

Priscila Corraini udnævnt til deltagelse i the 2012 Young Researchers’ Forum

Priscila Corraini, ph.d.-studerende fra Sektion for Parodontologi, er, blandt alle ph.d.-studerende på Aarhus Universitet, blevet udnævnt til at deltage i the 2012 Young Researchers’ Forum for at repræsentere Universitetet som medlem af the Coimbra Group of European Universities.

Thomas Klit Pedersen er ny professor på Aarhus Universitet. Han forsker i sygdomme i kæbeleddene

10.10.2012 | Health, Navne

Deformiteter i kæben er ny professors fokus

Thomas Klit Pedersen er blevet ansat som professor på Aarhus Universitet ved Institut for Odontologi. Her skal han blandt andet kigge på afvigelser i vækst og udvikling af kæber – specielt, det der handler om sygdom i kæbeleddene. Forskning, der især er vigtig for børn med leddegigt.

Palle Holmstrup, adjungeret professor ved Aarhus Universtiet

12.09.2012 | Health, Navne

Behandling af paradentose skal være gratis

Det skal være slut med, at patienter selv betaler deres paradentosebehandling. I hvert fald hvis man spørger adjungeret professor Palle Holmstrup fra Aarhus Universitet. Han undrer sig over, at sygdomme i tænderne ikke bliver set på linje med andre sygdomme, der bliver behandlet gratis.

Professor Ann Wenzel, Tandlægeskolen, Aarhus Universitet

28.08.2012 | Health, Navne , Priser

Prestigefyldt pris til professor

Ann Wenzel fra Tandlægeskolen Aarhus Universitet modtager pris fra det internationale fagtidsskrift Acta Odontologica Scandinavica.

08.08.2012 | Health, Navne

Aarhus Tandlægeskole fejrer sine første 50 års jubilarer!

38 studerende bestod eksamen i 1962 som de første tandlæger fra Aarhus Tandlægeskole og den 29. juni 2012 fejrede dette første hold deres 50 års tandlægejubilæum.

01.08.2012 | Navne , Health

En legende takker af

Professor i Ortodonti, Birte Melsen går på pension med udgangen af august måned dette år.

06.07.2012 | Health, Priser

Hæder til professor i tandretning

73-årige Birte Melsen, professor i ortodonti på Tandlægeskolen, har fået den ærefulde udnævnelse ’Distinguished Teacher Award’, som uddeles af European Orthodontic Society.

Viser resultater 31 til 40 ud af 46

Forrige 1 2 3 4 5 Næste