Nyhedsarkiv

Professor Rodrigo Lopez.

23.04.2012 | Health, Navne

Ny professor forsker i de løse tænders sygdom

Néstor Rodrigo López Fernández (i daglig tale Rodrigo López) er for kort tid siden tiltrådt en stilling som professor i parodontologi på Aarhus Universitet. Den chilenskfødte professor har mere end tyve års erfaring inden for sit felt og skal være med til at styrke klinisk og epidemiologisk forskning inden for parodontologi.

Professor Vibeke Bælum.

23.04.2012 | Health, Navne

Ny professor forsker i de store tandsygdomme

Vibeke Bælum er for kort tid siden udnævnt til professor i oral epidemiologi og folkesundhed på Aarhus Universitet. Hendes forskning fokuserer blandt andet på at forbedre diagnostikken af caries og parodontitis.

Professor dr.odont. Søren Schou og professor dr.odont. Peter Svensson modtog torsdag den 29. marts Ingeborg og Leo Dannins legat for videnskabelig forskning. Her ses (fra venstre mod højre) de to prismodtagere og legatets bestyrelsesmedlemmer: Palle Holmstrup (KU), Søren Schou, Søren Mogensen (AU), Peter Svensson og Henrik Carlsen (DTU).

03.04.2012 | Health, Priser

AU-forskere modtager anerkendt forskningslegat

Professor Søren Schou og professor Peter Svensson fra Aarhus Universitet har netop modtaget Ingeborg og Leo Dannins Legat for Videnskabelig Forskning. Med anerkendelsen følger 350.000 kroner og muligheden for at iværksætte nye forskningstiltag inden for odontologi.

Professor Dorte Haubek

27.03.2012 | Health, Navne

AU får ny professor i pædodonti

Efter knap 20 års forskning i biologiske, epidemiologiske og behandlingsmæssige aspekter af en aggressiv form for paradentose er Dorte Haubek for kort tid siden tiltrådt en stilling som professor i pædodonti på Aarhus Universitet.

Søs Kjeldsen. Foto: TV2 Østjylland.

27.03.2012 | Health, Videnudveksling, Forskning

IQ: TV-program om Tandlægeskolen

TV2 Østjylland sendte den 20.3. et program om Tandlægeskolen på Aarhus Universitet. Du kan se eller gense udsendelsen på nettet.

Specialtandlæge Thomas Urban

20.03.2012 | Health, Forskning, Ph.d.-forsvar

Rygere har større risiko for at miste deres tandimplantater

Nyt ph.d.-projekt viser, at rygere har flere smerter end ikke-rygere, når de får indsat tandimplantater og risikoen for at miste implantatet er også større.

Viser resultater 41 til 46 ud af 46

Forrige 1 2 3 4 5